Bent u makelaar?

Wat zou het u opleveren als de afwikkeling van koopovereenkomsten stukken sneller kon? En de regie bij de sleuteloverdracht geheel in uw handen is? Akteportaal maakt het mogelijk.
Makelaars

Hypotheek­adviseur?

Akteportaal maakt het mogelijk om de afwikkeling van akten sneller, gemakkelijker en efficiënter te laten verlopen dan op de traditionele wijze bij de notaris.
Hypotheekadviseurs

Bent u particulier?

Voor al uw akten zult u een gang naar de notaris moeten maken. Bij Akteportaal wordt het bezoek aan de notaris tot een minimum beperkt. Efficiëntie en gemak staat bij ons centraal.
Particulieren

Bent u ondernemer?

Door slim gebruik te maken van volmachten, online processen en vooral door u als ondernemer centraal te stellen. Regelt u al uw notariële akten gemakkelijk en snel via Akteportaal.
Ondernemers

Wat is akteportaal?

Akteportaal is het digitaal portaal voor het laten opmaken van notariële akten en stukken. Akteportaal beschikt over een landelijk dekkend netwerk van notarissen die tegen een, vooraf vastgesteld, all-in tarief bepaalde akten voor u opstellen en passeren. Daarbij staat het persoonlijk contact tussen u en notaris centraal. Zo wordt het hele proces van juridische handelingen zo praktisch, efficiënt en zo snel mogelijk afgewikkeld.

Diensten

  • Snel en efficiënt online regelen van alle door u gewenste akten.
  • Notariële akten ondertekenen bij 1 van de bij ons aangesloten kantoren.
  • Opmaken van notariële akten tegen een vast tarief.
  • Geen bijkomende kosten of verrassingen achteraf.
Nog niet eerder hebben wij als kantoor op zo’n eenvoudige en effectieve wijze kunnen faciliteren in het opstellen van notariële akten. De tussenkomst van Akteportaal heeft zowel ons als onze cliënten veel tijd en energie bespaard. Dit mede doordat we veel eerder betrokken zijn bij het proces.
Dhr. Janssen, Janssen Notarissen